سخنرانی تولیت آستان قدس رضوی در گردهمایی خادمیاران و یاوران رضوی استان مازندران
گردهمایی خادمیاران و یاوران رضوی در تاریخ ۲۵دی ماه 1402 در محل سالن اجتماعات جمعیت هلال احمر استان مازندران در ساری برگزار شد.
این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین مروی تولیت آستان قدس رضوی، استادآقا مدیر عامل بنیاد کرامت رضوی، میرزاده مدیر مرکز خادمیاری و کانون های خدمت رضوی، امامزاده مدیر کانون خدمت رضوی استان مازندران و جمعی از خادمیاران و یاوران رضوی و دیگر مهمانان برگزار شد.
حجتالاسلام احمد مروی امروز در اجتماع بزرگ خادمیاران و یاوران رضوی مازندران که در سالن هلال احمر استان برگزار شد، خطاب به خادمیاران و یاوران کانونهای رضوی با اشاره به انتخابات پیشرو و دعوت آحاد مردم به مشارکت در آن، خواستار پرهیز فعالان کانونهای رضوی از جناحی کردن دستگاه مرتبط با امام رضا (ع) شد و اظهار کرد: شرکت در انتخابات و دعوت مردم به مشارکت وظیفه دینی و انقلابی است. وی گفت: امام رضا علیه السلام همواره خاستگاه انقلاب اسلامی است و باید جامعیت این دستگاه حفظ شود. مروی خدمت به مردم نیازمند را نعمت و توفیق از جانب خدا دانست که اگر در راه خدمت به خلق خسته و بیحوصله شویم، خداوند این نعمت را از ما سلب و به اهلش میسپارد. وی محبت و عشق به اهل بیت علیه السلام را نعمت برشمرد و با بیان اینکه نعمت عشق به اهل بیت (ع) قابل معاوضه نخواهد بود، اظهار کرد: خوشا به حال کسانیکه با داشتن نعمت محبت و عشق به اهل بیت (ع) با خدمت صادقانه و متواضعانه به مردم در ترویج فرهنگ و مکتب اهل بیت (ع) قدم برمیدارند.
مروی با اشاره با تاریخ برجسته مردم دیندار مازندران گفت: برجستگی ویژه مردم استان مازندران در میان سایر استانهای کشور، بینش از روی فهم و انتخاب خدا محوری دین و مذهب بود که به گواه تاریخ مردمانش آن را قرین و همراه با تشییع و مکتب اهل بیت (ع) کرده و پذیرا شدند و از آن در مقابل هجمه بدخواهان و دشمنان انسانیت جانانه دفاع کردند. وی افزود: بستر کانون خدمات رضوی باید به بستری مبارک برای هدایت همه انسانها تبدیل شود.
مروی با بیان اینکه حق نداریم با ارائه خدمات به جامعه کرامت و هدیه الهی انسانها را زیر پا گذاریم، گفت: خداوند به انسان کرامت داد و ما حق نداریم کرامت و هدیه الهی او را زیر پا گذاریم لذا باید تروج فرهنگ و مکتب رضوی در اولویت امور کانون خدمات رضوی قرار گیرد. مروی خادمی واقعی در کانون رضوی را تبیین معارف و علوم اهل بیت علیه السلام دانست که در این حال مردم با شنیدن محاسن کلام ائمه (ع) از آن تبعیت خواهند کرد. وی، خادمی امام رضا (ع) را منحصر به حضور و خدمت در صحن و سرای حضرت در مشهد مقدس ندانست و اظهار کرد: اینکه تصور شود خدمت به امام رضا (ع) فقط با حضور در صحن حرم میسر میشود در واقع محدود کردن امام (ع) است، در حالیکه امام (ع) در قالب زمان و مکان قرار نمیگیرد و فوق زمان و مکان است. وی ادامه داد: کار خدمات اجتماعی باید در تراز مکتب رضوی باشد وقتی خدمات از مراکز نیکوکاری و خیریهها انجام میشود خادمیاران با ارائه برنامه و طرحهایی تلاش کنند تا سایه تاریک فقر از سر راه جامعه برداشته شود. وی افزود: کانونهای رضوی با اعتبار آستان قدس و بهرهمندی از ظرفیت مردمی و دولتی در مهارتآموزی، آموزش صنعت و ارائه تسهیلات اشتغالزایی به نیازمندان تلاش کنند تا سایه فقر از جامعه رخت بندد.